Handelsbetingelser

Nippon Sport ApS er en dansk virksomhed. Nippon Sport har solgt kampsportsudstyr siden 1982. 

 

Opsummering af returpolitik.

Returnering: Du kan returnere din ordre indenfor 14 dage. Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varerne til os. Du kan få hele købsbeløbet retur. Se info omkring varens stand herunder.

Bytteret: Du betaler som kunde for omkostninger til returnering af varerne, du ønsker at bytte. Vi betaler fragten for de varer, du ønsker at bytte til.

Varens stand: Du kan prøve varen, på samme måde som du ville gøre i en fysisk butik. Du hæfter for en eventuel forringelse af varen. For at modtage varens fulde værdi retur, skal varen være i original stand og indpakning. Er varen ikke i original stand, kan du kun få en procentdel af varens værdi retur ud fra den handelsmæssige værdi. Ved personligt udstyr som tandbeskytter, skridtbeskytter og lignende (men ikke begrænset til disse), kan vi kun tage varer retur der kommer i original forseglet emballage, da vi ellers af hygiejnemæssige årsager ikke kan videresælge dem

Ovenstående gælder kun salg til personkunder foretaget online på www.nippon.dk

 

Priser


Vi tager forbehold for fejl i de angivne priser. Alle de oplyste priser er inklusiv moms. Nippon Sport ApS kan til enhver tid ændre de angivne priser, hvis dette bliver nødvendigt.

 

Udsolgte varer & udgåede varer


Vi bestræber os på at kunne levere vores produkter til vores kunder i løbet af 1-2 arbejdsdage. Nippon Sport tager dog forbehold for udsolgte og forsinkede varer.

 

Porto og fragt


Alle vores leveringer foregår via vores ordre system og sker automatisk. Der er forskellige portosatser for de forskellige produkter, da der er utrolig stor forskel på vægten af de forskellige produkter, der sælges i webshoppen. Alle køb over 999 er dog portofrie med Bring, hvis de vejer under 20kg. og ikke er uhåndterlige - dvs. sandsække og måtter falder uden for disse retningslinjer og skal derfor sendes med fragtmand. Alle bestillinger som foretages inden kl. 13:00 behandles samme dag (dette gælder mandag – fredag). Både vores erhvervs- og privatkunder kan drage fordel af de gode priser, der findes på de produkter, vi har på hylderne hos Nippon Sport. Vi sender til hele Europa og fragt til hele verden kan arrangeres.

 

Betaling


Hos Nippon Sport tilbyder vi vores kunder at handle på 4 forskellige måder:
Via kreditkort, pr. faktura, EAN eller Mobile Pay.

Ved forsinket betaling af faktura vil kunden få fremsendt en betalingspåmindelse, som udløser et ekstra gebyr på 50 kroner. Ved udeblivelse af betaling, vil fordringen til vores inkasso afdeling, og der vil yderligere blive pålagt udgifter. Forfaldsdato på fakturaen er baseret på bestillingsdatoen og kan udløbe på en hvilken som helst dato i måneden.

 

Levering af produkter


Vi sender størstedelen af alle vores leveringer med GLS. Din levering ankommer typisk 1-2 dage efter, at vi har modtaget din bestilling og vil indeholde produkter svarende til det, som du har bestilt.

 

Ejendomsforbehold


Alle varer forbliver Nippon Sport ApS' ejendom, indtil betaling er erlagt fuldt ud. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler kunden.

 

Ejendomsforbehold ved pre-ordre / forudbestiling


Alle forudbestillinger er bindende og risikoovergang sker når varerne er færdigproduceret og overdrages til levering selvom levering afholdes af Nippon Sport. Forudbestillinger sker CIP (Carriage and insurance paid to xx) eller FOB (Free On Board), hvis køber selv står for levering. Jo mindre andet er aftalt skal fuld betaling ske inden overdragelse.

 

Fortrydelsesret og refundering af dine penge


Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb, som regnes fra den dato hvor du modtager varerne. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen sendes tilbage i ubeskadiget stand og i originalemballagen. I forbindelse med en eventuel returnering dækker du udgiften til returporto. Du kan også fortryde ved at nægte modtagelsen af varerne.

Ved køb af tilbuds- eller lagervarer, er der ingen fortrydelsesret eller mulighed for at bytte til en anden vare.
Ved køb af Skridtbeskyttere, tandbeskyttere, brystbeskyttere og lignende er der ingen fortrydelsesret eller mulighed for at bytte til en anden vare. Dette er vedtaget af hygiejniske årsager.

 

Reklamation


Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af almindelig slitage, fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, hvilket vil sige, inden to måneder efter du har konstateret manglen. Ved berettiget reklamation betaler vi omkostningerne og bytter produktet.

 

Personoplysninger

Nippon Sport ApS er ansvarlig for håndteringen af de personoplysninger, der oplyses af vores kunder. Vi behandler alle kundens personoplysninger strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven, hvilket betyder, at du til enhver tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Personlige oplysninger opbevares krypteret. Du kan få adgang til oplysningerne ved at sende en e-mail til vores kundeservice (info@nippon.dk). Det er udelukkende personer, der er tilknyttet Nippon Sport ApS har adgang til disse data (dine bestillinger og hvilke adresser, du kunne have bestilt varer til).

 

Cookies

Når du browser Nippon Sport vil annonceringscookies blive placeret på din computer, så vi kan forstå, hvad du er interesseret i. Vores display reklame partner, AdRoll, gør os i stand til at præsentere dig med retargeting reklamer på andre sites baseret på din tidligere interaktion med Nippon Sport. De teknikker vores partnere beskæftiger indsamler ikke personlige oplysninger, såsom dit navn, e-mail-adresse, postadresse eller telefonnummer. Du kan besøge denne side for at fravælge AdRoll og deres partneres målrettede annoncering.

 

Kundeservice hos Nippon Sport


Vi har international kundeservice hos Nippon Sport. Kom hurtigt i kontakt med kundeservice ved at gå til ”Kontakt” i menuen i toppen. Kundeservice kan også hjælpe dig med at skræddersy en leveringsservice, som passer til dig.
Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe med spørgsmål til vores produkter. Vi kan både træffes via e-mail og tlf., som også er angivet nederst på denne side. Vi anbefaler, at du sender en mail med dine spørgsmål med mindre, at du har en hastesag.

 

Lovvalg og værneting


Alle købsaftaler i denne webshop indgås på dansk og efter dansk lovgivning. Enhver tvist om køb via Nippon Sport og om disse vilkår skal indbringes for byretten i København


Nippon Sport– Nippon Danmark

Nippon Sport
Vesterbrogade 173
1800  Frederiksberg C
Danmark
CVR nr.: 43109707
E-mail: info@nippon.dk
Tlf: +45 3323 1313

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing